Główna Kształcenie Ogólne Podręczniki i programy Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa III
Narrow screen resolution Wide screen resolution default color green color orange color
Technik żywienia i usług gastronomicznych Klasa III Drukuj
WYKAZ PROGRAMÓW NAUCZANIA I PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY III TECHNIKUM - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH NA ROK SZKOLNY 2019/2020
Przedmiot Nr programu nauczania Podręcznik
Język polski JP/LO, T/WSiP/2012 D. Chemperek, A. Kalbaczyk - Nowe zrozumieć tekst - zrozumieć człowieka klasa 2 cz. I i II, 2014 [WSiP]
Pierwszy język obcy  angielski JA/LO, T/OXFORD/2012 Virginia Evans, Jenny Dooley - Matura 2015 Repetytorium poziom podstawowy [Express Publishing]
Drugi język obcy niemiecki JN/LO, T/LEKTORKLEKT/2012 Genau 3 Język niemiecki dla szkół ponadgimnazjalnych, [LektorKlett]
Matematyka MR/LO, T/NE/2012 W.Babiański i in. - Matematyka 2 - poziom podstawowy i rozszerzony [Nowa Era] + zeszyt ćwiczeń 2 - poziom podstawowy
Historia i społeczeństwo HiS/LO, T/OP/2012 A. Balicki i in. Historia i społeczeństwo [OPERON] Ojczysty panteon i ojczyste spory
Wychowanie fizyczne WF3/IVEE/2012 Brak podręcznika
Religia AZ - 6 - 01/ 10 ks.R.Strus, ks. W.Galant - Świadczę o Jezusie wobec drugiego człowieka. [Gaudium]
Etyka E/IVEE/OP/2018 P. Kołodziński, J. Kapiszewski - Odkrywamy na nowo. 2012  [OPERON]
Działalność gospodarcza w gastronomii 343404/T/2012 Aktualizacja we wrześniu
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Język angielski zawodowy
Usługi gastronomiczne
Procesy technologiczne w gastronomii
Planowanie żywienia                   i produkcji gastronomicznej
Obsługa klientów                                                           w gastronomii